LUMINA CORNU KLUB
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK
 
FŐMENÜ
 
KÉP - VIDEÓ - DOK
 
LCAT - LC KUPA
 
TAMOGATÓINK

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
HIRDETŐOSZLOP

 É S z K ö z

 

Kapu Távoli Világokra

KTV BLOGKLK KLUB


Kitáruló Világ Egyesület


HEGYHÁT
VÁNDORAI


 Mentálcsavar Szerepjátékklub

MENTÁL BLOG


DELTA VISION KIADÓ


GIGA BOLT


DONGA Faipari Vállalkozás


 
BONJOUR KÍNÁLAT 1 PERCBEN! KATTINTS A KÉPRE!


PÁL PÉTER - kovács -


Legal masterS shop

 


FANTASY AJÁNDÉKOK! KATTINTS A KÉPRE!

 

 

 
LINKEK
 
FRISS HÍREK - BŐVEBBEN
FRISS HÍREK - BŐVEBBEN : ÚJÉV, ÚJ KEZDET, ÚJ LENDÜLET, ÚJ CÉLOK...

ÚJÉV, ÚJ KEZDET, ÚJ LENDÜLET, ÚJ CÉLOK...

 Eljött az idő, hogy beszéljünk, arról, hogy mi vár ránk ebben az esztendőben. 2011 traumái után, most egy rehabilitációs évre van szükség. Olyan évre, amikor a csapatunk egy kicsit újra magával, az ötleteivel a csapatépítéssel, az újrakezdéssel, a próbálgatással foglalkozhat


 

 

Erre az esztendőre is gyorsan összegyűlt a feladat. Ahogy az év elején átgondoltuk a terveinket és a programjainkat, már akkor is látszott, hogy ez az év sem lesz kevésbé munkásabb, mint az előző. Alapelvünk, hogy nem szabad lejjebb rakni a lécet magunkkal szemben. Persze ettől még előfordult, már, hogy mégis le kellett adni a maximális teljesítményből, de ez inkább az érdeklődés hiánya miatt volt. Örülök, hogy erre megvannak azok az emberek, akik figyelmeztetnek időnként.

 
A megszokott programok, vagy a saját hagyományteremtő rendezvényeink ebben az esztendőben is eljönnek. Csak a beígért nagy LIVE marad el. Az előző „epic” történet kifulladt, így újat kell találni! Ígérjük, hogy megtaláljuk!
 
2012. Jó év lesz. Így szippantottunk bele a levegőbe januárban. Nem csak azért, mert a már 7. születésnapját is elhagyó Lumina Cornu Klub szinte teljes létszámban vett részt januári taggyűlésünkön, hanem mert a munka is gőzérővel elkezdődött.
Aki szeretné tudni, hogy idén mifélével fogunk foglalkozni, az csak figyelje a honlapunkon a naptárt, vagy töltse le a 2012-es programtervünket. LINK: http://luminacornu.com/naptar.html
 
Mivel a megszokott rendezvényekről, már sokat írtam, írok azokról, melyek, a 7. sorsfordító esztendőben születtek. Mivel egyre kevesebb volt az érdeklődés a versenyeink iránt, így most egy kicsit befelé koncentrálunk. HÁZI versenyeket szervezünk, hogy mi is kiélvezhessük a munkánk gyümölcseit.
 
 
MAGUS ARÉNA:
Ezzel kezdünk. Az év első házi versenye egy olyan MAGUS csapatverseny, ahol egy komoly munkával kidolgozott terepen, nagy harci feladatok mellett, taktikával kell egymást a csapatoknak likvidálni, vagy a győzelemhez szükséges zászlót megszerezni. Ilyen „capture the flag” játékot nem kellett feltalálnunk, de az mindenképpen komoly meló lesz. Csak, hogy a számokat nézzük. Félszáz választható karakter, négy csapat, 2 KM, 4 zászló, 6-8 óra játékidő, több tucat elit szörny, előre kreált térképek, közel 100 ellen, furmányos kérdések és rejtélyek. Ez vár a házi versenyünk jelentkezőire. Köszönet érte ARANORNAK és ASPINNAK. 
FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/events/254275384651872/
Mivel a versenyt ebben az esztendőben 3 alkalommal szervezzük meg, így a nyertes csapatoknak minden alkalommal komoly játékbeli előnyöket és nyereményt is adunk!
 
MUNCHKIN VERSENY:
Ez a másik sikertörténet a klubban, így ezzel is komolyabban érdemes foglalkozni. Így teszünk! Nagy Lacó szervezésében már tavasszal elindul az első Munckin Házi Versenyünk. Ha valaki szeretne csatlakozni, akkor jó előre szóljon, mert itt gyorsan betelnek a helyek. 
Figyeljétek a plakátokat, mert ebből is több lesz az év folyamán.
 
KAMARA LARP: Elindulunk ebben ebbe az irányba. Nem hinném, hogy ez lesz a legmeghatározóbb forma a jövőben, de egy kirándulást megér. Most a STEAMPUNK WESTERN KAMARA LARP alapjait keressük. Szeretnénk a II. Lumina Kamara Fesztiválonegy komolyabb 12 órás játékot összehozni. Erről mindenképpen később írok egy hosszabb lélegzetű cikket.
 
Nézzük az elmúlt hónapban kissé elhanyagolt kommunikációnkat. Talán itt jön a legtöbb újdonság. Itt a BLOG-on több cikksorozat is indul. Ráadásul némelyik, nem csak erre az esztendőre korlátozódik, hanem tovább is kíséri munkánkat.
 


LUMINA 7: Ez a cikksorozat a Lumina Cornu Klub 7 évében történt események összefoglalóiról szól. (Ilyennel már 2011-ben is találkozhattatok a 6 ÉV 12 CIKK sorozatban) Lényege, hogy az év eseményeit megörökítsük a múltnak, vagy azoknak, akik nem vettek részt, de érdeklődnek a velünk történtekről.
 
 
 
TAGSÁG: Ezt én magam is nagyon várom. Itt szeretnék mély interjúkat készíteni a tagjainkkal. Bemutatni őket, megtudni, hogy mit gondolnak a klubról és az itt töltött évekről, barátságról, játékról, közös munkáról, gondokról, mélypontokról, sikerekről, had ne soroljam… Nagyjából havonta-kéthavonta, egy tagot és klubunkhoz fűződő viszonyát ismerhetjük meg.


 
CAMERA LUMINA: Régóta tervezem, hogy egy kicsit feldobjuk a YOUTUBE oldalunkat. Mondjuk eddig sem szégyenkezhettünk, hiszen elég sok videót, beszámolót, vagy filmet láthattatok tőlünk. A mostani inkább egy videó blog, amit nem fogunk „agyonra” vágni és cicomázni. Ezek szeletek lesznek a klub életéből. Sokszor csak komment nélkül, csak a lényegre, vagy egy gegre fókuszálva.
 
 
 
Most ezekben láttuk meg a lehetőséget. Őszintén bízom abban, hogy a hetedik év nekünk is hoz valami pozitív változást. Azt szokták mondani, hogy az emberi periódusok is 7 éves ciklusokban fejlődnek. Nekünk itt a fejlődés a küszöbön, csak az a kérdés, hogy elég bátrak és felkészültek vagyunk-e szakítani a beidegződéseinkkel, hogy inkább azt válasszuk, ami előremutató és ami számunkra is szórakoztató.
 
Agnus con Cidian
elnök, LCK  

 

 
LUMINA CORNU KLUB

 

 

 
NAPTÁRI MENÜ
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
REKLÁM LEHETŐSÉG
 
CHAT
 
MELLÉKLET
5. SZÜLETÉSNAP
 
 
TARLÓFESZTIVÁL 2009
 
 
LUMINA LIVE 2009
 
 
SZEMÉTSZEDÉS 2009

 

SZEMÉTSZEDÉS 2009

V. LCAT

V. LCAT

 4. SZÜLETÉSNAP

4 ÉVES A LUMINA CORNU KLUB

 

 

 
MELLÉKLET II.

PARTHISCUS LOVAGREND

 
NAPTÁR
2021. Május
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
ÓRA ÉS DÁTUM
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-02-12
 
[Impresszum]

[Impresszum]

 
PAGERANK
Google PageRank
 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.