LUMINA CORNU KLUB
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK
 
FŐMENÜ
 
KÉP - VIDEÓ - DOK
 
LCAT - LC KUPA
 
TAMOGATÓINK

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
HIRDETŐOSZLOP

 É S z K ö z

 

Kapu Távoli Világokra

KTV BLOGKLK KLUB


Kitáruló Világ Egyesület


HEGYHÁT
VÁNDORAI


 Mentálcsavar Szerepjátékklub

MENTÁL BLOG


DELTA VISION KIADÓ


GIGA BOLT


DONGA Faipari Vállalkozás


 
BONJOUR KÍNÁLAT 1 PERCBEN! KATTINTS A KÉPRE!


PÁL PÉTER - kovács -


Legal masterS shop

 


FANTASY AJÁNDÉKOK! KATTINTS A KÉPRE!

 

 

 
LINKEK
 
FRISS HÍREK - BŐVEBBEN
FRISS HÍREK - BŐVEBBEN : ÚJÉV, ÚJ KEZDET, ÚJ LENDÜLET, ÚJ CÉLOK...

ÚJÉV, ÚJ KEZDET, ÚJ LENDÜLET, ÚJ CÉLOK...

 Eljött az idő, hogy beszéljünk, arról, hogy mi vár ránk ebben az esztendőben. 2011 traumái után, most egy rehabilitációs évre van szükség. Olyan évre, amikor a csapatunk egy kicsit újra magával, az ötleteivel a csapatépítéssel, az újrakezdéssel, a próbálgatással foglalkozhat


 

 

Erre az esztendőre is gyorsan összegyűlt a feladat. Ahogy az év elején átgondoltuk a terveinket és a programjainkat, már akkor is látszott, hogy ez az év sem lesz kevésbé munkásabb, mint az előző. Alapelvünk, hogy nem szabad lejjebb rakni a lécet magunkkal szemben. Persze ettől még előfordult, már, hogy mégis le kellett adni a maximális teljesítményből, de ez inkább az érdeklődés hiánya miatt volt. Örülök, hogy erre megvannak azok az emberek, akik figyelmeztetnek időnként.

 
A megszokott programok, vagy a saját hagyományteremtő rendezvényeink ebben az esztendőben is eljönnek. Csak a beígért nagy LIVE marad el. Az előző „epic” történet kifulladt, így újat kell találni! Ígérjük, hogy megtaláljuk!
 
2012. Jó év lesz. Így szippantottunk bele a levegőbe januárban. Nem csak azért, mert a már 7. születésnapját is elhagyó Lumina Cornu Klub szinte teljes létszámban vett részt januári taggyűlésünkön, hanem mert a munka is gőzérővel elkezdődött.
Aki szeretné tudni, hogy idén mifélével fogunk foglalkozni, az csak figyelje a honlapunkon a naptárt, vagy töltse le a 2012-es programtervünket. LINK: http://luminacornu.com/naptar.html
 
Mivel a megszokott rendezvényekről, már sokat írtam, írok azokról, melyek, a 7. sorsfordító esztendőben születtek. Mivel egyre kevesebb volt az érdeklődés a versenyeink iránt, így most egy kicsit befelé koncentrálunk. HÁZI versenyeket szervezünk, hogy mi is kiélvezhessük a munkánk gyümölcseit.
 
 
MAGUS ARÉNA:
Ezzel kezdünk. Az év első házi versenye egy olyan MAGUS csapatverseny, ahol egy komoly munkával kidolgozott terepen, nagy harci feladatok mellett, taktikával kell egymást a csapatoknak likvidálni, vagy a győzelemhez szükséges zászlót megszerezni. Ilyen „capture the flag” játékot nem kellett feltalálnunk, de az mindenképpen komoly meló lesz. Csak, hogy a számokat nézzük. Félszáz választható karakter, négy csapat, 2 KM, 4 zászló, 6-8 óra játékidő, több tucat elit szörny, előre kreált térképek, közel 100 ellen, furmányos kérdések és rejtélyek. Ez vár a házi versenyünk jelentkezőire. Köszönet érte ARANORNAK és ASPINNAK. 
FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/events/254275384651872/
Mivel a versenyt ebben az esztendőben 3 alkalommal szervezzük meg, így a nyertes csapatoknak minden alkalommal komoly játékbeli előnyöket és nyereményt is adunk!
 
MUNCHKIN VERSENY:
Ez a másik sikertörténet a klubban, így ezzel is komolyabban érdemes foglalkozni. Így teszünk! Nagy Lacó szervezésében már tavasszal elindul az első Munckin Házi Versenyünk. Ha valaki szeretne csatlakozni, akkor jó előre szóljon, mert itt gyorsan betelnek a helyek. 
Figyeljétek a plakátokat, mert ebből is több lesz az év folyamán.
 
KAMARA LARP: Elindulunk ebben ebbe az irányba. Nem hinném, hogy ez lesz a legmeghatározóbb forma a jövőben, de egy kirándulást megér. Most a STEAMPUNK WESTERN KAMARA LARP alapjait keressük. Szeretnénk a II. Lumina Kamara Fesztiválonegy komolyabb 12 órás játékot összehozni. Erről mindenképpen később írok egy hosszabb lélegzetű cikket.
 
Nézzük az elmúlt hónapban kissé elhanyagolt kommunikációnkat. Talán itt jön a legtöbb újdonság. Itt a BLOG-on több cikksorozat is indul. Ráadásul némelyik, nem csak erre az esztendőre korlátozódik, hanem tovább is kíséri munkánkat.
 


LUMINA 7: Ez a cikksorozat a Lumina Cornu Klub 7 évében történt események összefoglalóiról szól. (Ilyennel már 2011-ben is találkozhattatok a 6 ÉV 12 CIKK sorozatban) Lényege, hogy az év eseményeit megörökítsük a múltnak, vagy azoknak, akik nem vettek részt, de érdeklődnek a velünk történtekről.
 
 
 
TAGSÁG: Ezt én magam is nagyon várom. Itt szeretnék mély interjúkat készíteni a tagjainkkal. Bemutatni őket, megtudni, hogy mit gondolnak a klubról és az itt töltött évekről, barátságról, játékról, közös munkáról, gondokról, mélypontokról, sikerekről, had ne soroljam… Nagyjából havonta-kéthavonta, egy tagot és klubunkhoz fűződő viszonyát ismerhetjük meg.


 
CAMERA LUMINA: Régóta tervezem, hogy egy kicsit feldobjuk a YOUTUBE oldalunkat. Mondjuk eddig sem szégyenkezhettünk, hiszen elég sok videót, beszámolót, vagy filmet láthattatok tőlünk. A mostani inkább egy videó blog, amit nem fogunk „agyonra” vágni és cicomázni. Ezek szeletek lesznek a klub életéből. Sokszor csak komment nélkül, csak a lényegre, vagy egy gegre fókuszálva.
 
 
 
Most ezekben láttuk meg a lehetőséget. Őszintén bízom abban, hogy a hetedik év nekünk is hoz valami pozitív változást. Azt szokták mondani, hogy az emberi periódusok is 7 éves ciklusokban fejlődnek. Nekünk itt a fejlődés a küszöbön, csak az a kérdés, hogy elég bátrak és felkészültek vagyunk-e szakítani a beidegződéseinkkel, hogy inkább azt válasszuk, ami előremutató és ami számunkra is szórakoztató.
 
Agnus con Cidian
elnök, LCK  

 

 
LUMINA CORNU KLUB

 

 

 
NAPTÁRI MENÜ
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
REKLÁM LEHETŐSÉG
 
CHAT
 
MELLÉKLET
5. SZÜLETÉSNAP
 
 
TARLÓFESZTIVÁL 2009
 
 
LUMINA LIVE 2009
 
 
SZEMÉTSZEDÉS 2009

 

SZEMÉTSZEDÉS 2009

V. LCAT

V. LCAT

 4. SZÜLETÉSNAP

4 ÉVES A LUMINA CORNU KLUB

 

 

 
MELLÉKLET II.

PARTHISCUS LOVAGREND

 
NAPTÁR
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
ÓRA ÉS DÁTUM
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-02-12
 
[Impresszum]

[Impresszum]

 
PAGERANK
Google PageRank
 

Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Családi pótlék 2020 &#8211; nevelési ellátás, iskoláztatási támogatás utalás dátumai 2020-ban